Штучна трава JUTAgrass Adventure для газонів

Штучна ландшафтна трава JUTAgrass Adventure є ідеальним покриттям для газонів, терас, балконів, дитячих ігрових майданчиків. Для укладання штучної трави JUTAgrass Adventure використовують спеціальну стикувальну стрічку (для проклеювання стиків) і підкладку (геотекстиль), на яку укладають штучну траву, що забезпечує максимальний рівень комфорту, цілісність покриття, збереження форми та високий ступінь захисту від травм у разі падінь з ігрового обладнання. Стандартним кольором для штучної трави JUTAgrass Adventure є зелений.

Газон, терасу, балкон або дитячий ігровий майданчик можна використовувати безпосередньо після виконання робіт зі встановлення покриття зі штучної ландшафтної трави. Щоб уникнути можливих пошкоджень поверхні, у разі дитячих ігрових майданчиків, катання на велосипедах забороняється протягом доби після укладання. Розміщення або переміщення важких предметів по поверхні штучної ландшафтної трави також заборонено.

У разі можливого пошкодження штучної ландшафтної трави в жодному разі не робіть ремонт самостійно, інформуйте про це безпосередньо укладача. Будь-яка спроба провести непрофесійний ремонт штучної ландшафтної трави може призвести до втрати гарантії.

Фото:

Колір

Технічні характеристики:
Призначення
газони
Засипка
без засипки
Висота ворсу
10 мм
Щільність ворсу
929 гр/м2
Жорсткість
10400 dtex
Склад матеріалу
100% поліетилен
Тип нитки
монофіламентна
Підкладковий текстиль
100% поліпропілен
Фіксувальний шар
SBR LATEX
Кошик
Прокрутити вгору