Штучна трава JUTAgrass Meandro для газонів

Штучна трава для ландшафту за своїми характеристиками (комфортом, жорсткістю, щільністю тощо) відповідає натуральному газону.

Переваги штучної трави JUTAgrass Meandro: експлуатація (експлуатація штучної ландшафтної трави можлива протягом усього року, включно із зимовими місяцями); збереження форми (декоративна штучна трава стійка до стирання спортивним взуттям і видирання, декоративна штучна трава стійка до перепаду температур); простота догляду (періодично декоративну штучну траву необхідно "розчісувати" граблями, вона не потребує профілактичних робіт); комфорт (по газонній траві дуже приємно ходити босоніж).

Озеленення та сади

Ваш особистий оазис здоров’я – завжди зелений і легкий в обслуговуванні. Вічнозелені поверхні у відмінному стані без стрижки, поливу та удобрення: саме це і є штучний газон. Крім того, продукти, пропоновані в колекції JUTAgrass для того, щоб займатися ландшафтним садівництвом, вирізняються природним зовнішнім виглядом і близькі до натуральних при дотику. З цієї точки зору, фактично серія JUTAgrass для ландшафтної архітектури ідентична природній траві. М’який і гладкий ворс синтетичних волокон трави проходять тести найчутливіших ніг – Ви навряд чи знайдете значну різницю!

Місто та інтер’єри

Використання штучної трави в міському середовищі практично ідентичне використанню за містом для ландшафтної архітектури. Міське довкілля типове через труднощі його обслуговування. Але і тут є рішення: штучний газон – штучні острівці можуть бути де завгодно: громадські місця, зупинки транспорту, тераси та сади, острівці безпеки і навіть під лавкою в парку. Як додаткове озеленення наші галявини можуть успішно використовуватися в архітектурі. Негарний балкон перетворено на приємне і затишне місце відпочинку, а на терасі будинку можна використовувати штучну траву як усередині приміщення, так і зовні. Справжньою свіжою ідеєю може бути використання штучної трави архітекторами та дизайнерами в громадських приміщеннях – штучним газоном можна красиво оформити спеціальне місце на стенді та у вхідних залах виставок. Дайте волю своїм ідеям і дизайнерським талантам!

Фото:

Сфера застосування надзвичайно широка:

  • Сади та озеленення
  • Тераси, альтанки, зимові сади та балкони
  • Басейни, сауни, лазні
  • Доріжки та проходи
  • Міське господарство: двори, громадські місця та острівці безпеки
  • Кафе, ресторани, місця відпочинку, виставки, все що забажає ваша фантазія!

Колір

Технічні характеристики:
Призначення
декоративна
Засипка
без засипки
Висота ворсу
6 мм
Щільність ворсу
509 гр/м2
Жорсткість
5900 dtex
Склад матеріалу
100% поліетилен
Тип нитки
монофіламентна
Підкладковий текстиль
100% поліпропілен
Фіксувальний шар
SBR LATEX
Кошик
Прокрутити вгору