Штучна трава JUTAgrass Party для газонів

Штучна декоративна трава JUTAgrass Party є ідеальним покриттям для газонів, забезпечуючи в сукупності з підкладкою (геотекстилем) безпечну, чисту і суху поверхню.

Загалом система складається з підкладки (геотекстилю), вкритої штучною декоративною травою, що забезпечує максимальний рівень комфорту, цілісність покриття, збереження форми та високий ступінь захисту від травм у разі падінь з ігрового обладнання. Стандартним кольором для штучної декоративної трави JUTAgrass Party є зелений.

Газон, терасу або балкон можна використовувати безпосередньо після виконання робіт зі встановлення покриття з декоративної штучної трави. Розміщення або переміщення важких предметів по поверхні декоративної штучної трави також заборонено.

Колір

Фото:

Штучна декоративна трава JUTAgrass Party за своїми характеристиками (комфортом, жорсткістю, щільністю тощо) відповідає натуральному газону. Але порівняно з натуральним газоном має низку переваг:

  • експлуатація (експлуатація штучної декоративної трави можлива протягом усього року, включно із зимовими місяцями)
  • збереження форми (штучна декоративна трава стійка до стирання спортивним взуттям і видирання, штучна декоративна трава стійка до перепаду температур)
  • простота догляду (періодично штучну декоративну траву необхідно “розчісувати” граблями, вона не потребує профілактичних робіт)
  • комфорт (по газонній траві дуже приємно ходити босоніж)
Технічні характеристики:
Призначення
газони
Засипка
без засипки
Висота ворсу
6-8 мм
Щільність ворсу
688 гр/м2
Жорсткість
8800 dtex
Склад матеріалу
100% поліетилен
Тип нитки
монофіламентна
Підкладковий текстиль
100% поліпропілен
Фіксувальний шар
SBR LATEX
Кошик
Прокрутити вгору